Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНе мога да обещая съдебни процеси и осъдени,

...
Редактор: e-mail: Кадър Нова ТвНе мога да обещая съдебни процеси и осъдени,
Коментари Харесай

Проф. Янаки Стоилов: Служебният кабинет започна отхвърлянето на корупционния модел в България

Редактор: 

e-mail: 

Кадър Нова Тв

Не мога да обещая правосъдни процеси и наказани, към този момент говорихме за част от проблемите у нас. Важно е, че служебното държавно управление, съгласно мен прояви огромна упоритост, с цел да стартира отхвърлянето на този корупционен модел, който се формираше години наред в България. Смятам, че ще се сформира постоянно държавно управление, парламентарно държавно управление. На него му беше заложена посока и стандарт, който би трябвало да се следва и всяко последващо държавно управление, което се отклони от него, съгласно мен ще срещне огромна опозиция.

Това сподели министърът на правораздаването проф. Янаки Стоилов в " Здравей, България " по Нова Тв. 

Но аз не ограничавам до това резултата от активността на служебното държавно управление.  Другото значимо е, че от години не е имало държавно управление, което да получава такава необятна социална поддръжка, в това число с амбициозни ограничения като внасянето на продължение за актуализация на бюджета, с цел да могат да бъдат преизчислени пенсиите, с цел да могат да се подхващат други дейности. Сега към този момент въпросът е дали това ще бъде продължено, дали ще има държавно управление, което да предложи политика, която е съответна на тези ползи, сподели още проф. Янаки Стоилов.

Проверка на обстоятелствата: Съобщете ни, в случай че видите фактологични неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР